Gaziantep'te Korkutan Yangınlar

Tarih: May 22, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep’te çuval atölyesinde çıkan yangın itfaiyenin zamanında müdahalesi ile büyümeden kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Karaoğlan Mahallesi, Şehreküstü sokakta bulunan bir çuval dikim atölyesinde yaşandı. Dikili olarak istiflenen çuvallardan dumanların yükseldiğini gören işçiler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını büyümeden kontrol altına aldı.

Olay sonrası yangının çıkış sebebi ile ilgili inceleme yapan itfaiye ekipleri, Eyüp İncedal’a ait atölyede çıkan yangının elektrik kontağından çıktığını tespit etti. Olayla ilgili araştırma sürüyor.

Gaziantepte başka bir Yangın, öğleden sonra Gazimuhtarpaşa Bulvarı';nda gelinlik satışı yapan bir mağazada meydana geldi. İddiaya göre mağazanın elektrik panosu belirlenemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Panodan sıçrayan kıvılcımların mağazada bulunan kumaşları tutuşturmasıyla işyeri duman içinde kaldı. Korkuya neden olan yangın, çalışanların çağırdığı itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla kısa sürede söndürüldü. Mağazada maddi hasara yol açan yangına ilişkin soruşturma başlatıldı.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön