Bir evde patlama: 2 ölü

Tarih: July 06, 2016 Kategori: ,
Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir evde meydana gelen patlamada ağır yaralanan Suriye uyruklu 2 kişi kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi, Şehit Sedat Pişen Sokak’taki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Olayda Suriye uyruklu 2 kişi ağır yaralandı.
Olay yerine çağrılan ambulans ile Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, ilk müdahalesi yapıldıktan sonra  Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralılar burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan olayda ölen 2 şahsa ait olduğu ileri sürülen ve şüpheli olduğu gerekçesiyle uzman ekipler tarafından incelemeye alınan araç olay yerinden kaldırılırken, polis ve jandarma ekiplerinin olay yerindeki inceleme sonucunda..
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"06 Temmuz  günü saat 16.30 sıralarında İlimiz Reyhanlı ilçesi Kanatlı Mahallesi Kurtuluş Caddesi Şehit Sedat Pişen Sokak üzerinde bulunan bir ikamette patlama meydana gelmiştir. Yapılan ilk inceleme neticesinde patlayıcı madde hazırlarken yaralandığı değerlendirilen Suriye vatandaşı iki şahıs, MKÜ Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne götürülmüştür. Güvenlik birimleri tarafından evde yapılan aramada bir tabanca ve tabancaya ait susturucuya el konulmuştur. Olayla ilgili tahkikat başlatılmış olup, gelişmeler hakkında ayrıca bilgi verilecektir."
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön