Gaziantep'te Kan Donduran Kaza..

Tarih: July 12, 2016 Kategori: , , , ,
Suriye uyruklu bir kişiye ait olduğunu tahmin ettiği cesedin, bir otomobilin çarpmasının ardından çok sayıda aracın üzerinden geçmesiyle tanınamayacak halde olduğunu belirledi
Gaziantep';in Nizip İlçesi';nde, yol ortasında kimliği belirsiz bir ceset bulundu. Yapılan incelemede Suriyeli olduğu tahmin edilen kişinin bir aracın çarpmasıyla öldüğü ve karanlıkta fark edemeyen sürücülerin de üzerinden geçtiği belirlendi.
Jandarmanın bölgede yaptığı aramada ise ölen kişiye çarpan araçtan düşen plaka bulundu ve sürücüsü gizlendiği evinde gözaltına alındı. Olay, gece geç saatlerde Nizip-Birecik karayolunun 13';üncü kilometresinde meydana geldi. Yol ortasında bir erkek cesedi olduğunu gören sürücüler durumu telefonla jandarmaya bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine giden jandarma incelemesinde kimlik çıkmayan ve Suriye uyruklu bir kişiye ait olduğunu tahmin ettiği cesedin, bir otomobilin çarpmasının ardından çok sayıda aracın üzerinden geçmesiyle tanınamayacak halde olduğunu belirledi.
Jandarmanın incelemesinin ardından ceset otopsi için morga gönderilirken, bölgede yapılan araştırmada, bir otomobilden düşmüş olan 01 ET 833 plakası bulundu. Güvenlik güçleri bölgede bulduğu plakanın ölen kişiye çarpan araçtan düşmüş olabileceğini düşünerek çalışma başlattı.
Kontrol edilen plakanın takılı olduğu otomobilin Mustafa Ö. tarafından kullanıldığını saptayan jandarma, bu kişiyi Şanlıurfa';nın Birecik İlçesi';nde gözaltına aldı.

Yolun karşısına geçmek isterken çarptığı kişinin ölümüne neden olduğu ve ardından kaçtığı belirlenen Mustafa Ö.';nün sorgulanmasına başlandı. Morgda tutulan cesedin de kimlik tespitinin ardından yakınlarına teslim edileceği bildirildi.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön