Gaziantep’te Tartışma Kanlı Bitti

Tarih: July 09, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep’te yaşayan Sinan Budak (24), kendisiyle bayramlaşmak için evinin önüne gelen baba ve iki oğlu tarafından bıçaklanarak hayattan koparıldı. Budak’ı evinin önünde öldüren baba ve oğulları olay yerinden kaçtı ancak emniyet birimleri tarafından yakalanarak tutuklandılar.
Gaziantep’te bayramlaşma bahanesiyle baba ve 2 oğlu tarafından evinin önüne çağrılan 24 yaşındaki Sinan Budak bilinmeyen bir nedenden dolayı bıçaklanarak öldürüldü.

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?
Ulaş Mahallesi’nde meydana gelen olayda,  24 yaşındaki Sinan Budak, baba ve H.K ve Y.K isimli iki kardeşle bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Olay yerinden ayrılan baba 2 oğlu bir süre tartıştıkları Sinan Budak’ın evine gelerek hem konuşma hem de bayramlaşma bahanesiyle  Budak’ı dışarı çıkardılar. Kardeşiyle birlikte dışarı çıkan Sinan Budak, baba ve 2 oğlu tarafından defalarca bıçaklandı. Kardeşinin bıçaklanmasına engel olmak isteyen Hasan Budak da öfkeli baba ve oğulları tarafından bıçaklandı.  112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan 2 kardeşten Sinan Budak iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Hasan Budak’ın ise tedavisi devam ediyor.

TUTUKLANDILAR
Olaydan kısa bir süre sonra yakalanan baba ve 2 oğlu emniyetteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön