Gaziantep'te tehlikeli gerginlik! Türk bayrağını almaya çalıştılar

Tarih: August 21, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep'te terör saldırısının ardından patlamada ölen ve yaralıların bulunduğu hastanenin önüne gelen bir grup, Türk Bayrağı açarak, sloganlar atmaya başladı.
Gaziantep'te terör saldırısının ardından patlamada ölen ve yaralıların bulunduğu Hastanenin önüne gelen bir grup, Türk Bayrağı açarak, sloganlar atmaya başladı. Bayrağı almaya çalışan vatandaşlara, grubunda karşılık vermesi üzerine ortalık karıştı. Polis, olayları havaya ateş açarak yatıştırdı.

TÜRK BAYRAĞINI ALMAYA ÇALIŞTILAR
Gaziantep'teki bombalı terör saldırısının ardından ölü ve yaralıların getirildiği Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne vatandaşlar akın etti. Büyük bir acının yaşandığı hastane önünde bir grup Türk Bayrağı açarak şehitler ölmez sloganları attı. Grubun açtığı Türk bayrağı almaya çalışan başka vatandaşlar ile grup arasında tartışma başladı.


POLİS EKİPLERİ ARAYA GİRDİ
Hastanede bekleyen polis ekipleri araya girerek, provokasyonu önlemeye çalıştı. Tartışan grupları engelleyemeyen polis, havaya ateş açarak grubu dağıtmayı başardı.

Hastane önlerinde bulunan bazı vatandaşlar, zaman zaman 112 sağlık ekiplerine ve bölgede güvenlik tedbiri alan polislere yönelik de tepki gösterdi. Polis, zaman zaman gerginliğin hakim olduğu bölgelerde geniş güvenlik tedbirleri aldı.
kaynak:hürriyet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön