Gaziantep'te patlamının sebebi belirlendi!

Tarih: August 21, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada: "20 Ağustos 2016 Cumartesi günü akşam 22:50 saatlerinde Gaziantep Şahinbey İlçemiz Beybahçe Mahallesinde yapılan bir düğüne canlı bombayla düzenlenen terör saldırısında bugün itibariyle 50 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, 94 vatandaşımızın da yaralandığı anlaşılmıştır.

Olaydan sonra Cumhuriyet Başsavcılığımızca iki Cumhuriyet Başsavcı vekili, dört Cumhuriyet Savcısı görevlendirilmiş olup, olay yeriyle ile ilgili polisle birlikte inceleme başlatılmış, olay yerinde bir adet parçalanmış canlı bomba yeleği elde edilmiştir. Ölenlerin otopsi işlemleri sonuçlandırılarak kimliği tespit edilenler ailelerine teslim edilmeye başlanmıştır.
Olayın fail veya failleri hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca yoğun bir çalışma yapıldığı bir takım bilgi ve bulgulara ulaşıldığı, fail veya failler hakkında bir kanaat oluştuğu, ancak soruşturmanın selameti açısından bu husustaki bilgilerin netleşmesi halinde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığımızca yürütülen soruşturmalar büyük bir titizlikle devam etmekte olup, soruşturmanın sonucu ve safahatı hakkında ayrıca ilgi verilecektir." ifadelerine yer verildi.
kaynak:gaziantepgunes

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön