Gaziantep'te Bu Kişi Aranıyor

Tarih: September 30, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep Emniyeti, Gaziantep’te barışma isteğini reddeden 4 çocuk annesi eski eşini öldüren ve ardından Mersin’de bir iş yerinde, Hâkim Suna isimli şahsın öldürülmesi olayının da şüphelisi emekli polis memuru Bozan Akay’ın fotoğrafını yayınladı. Şüpheli şahsın eşgâli ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılması halinde 155 polis imdat veya 156 jandarmaya bilgi verilmesi istendi.

Gaziantep'te 4 çocuk annesi Türkan Mavi (39) boşandığı eşinin barışma talebini reddedince eski kocası tarafından öldürülmüşü. Ertuğrul Gazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, boşandığı karısıyla tekrar barışmak isteyen fakat defalarca olumsuz yanıt alan emekli polis memuru Bozan Akay, konuşmak istediği söyleyip eski eşini arabasıyla boş bir araziye götürdü. Yeniden bir araya gelme ihtimalini konuşan ikili arasında tartışma çıktı. Sinirlerine hakim olamayan Bozan Akay eski eşini önce bıçakladı ardından da beylik tabancasıyla ateş etti. Ağır yaralanan 4 çocuk annesi kadın olay yerinde hayatını kaybetmişi.

MERSİN’DEKİ CİNAYET
Gaziantep’te ayrıldığı eşi 4 çocuk annesi Türkan Mavi'yi öldürdüğü iddiasıyla aranan emekli polis memuru Bozan Akay, Mersin’de de elektrikçi 62 yaşındaki Hakim Suna’yı tabancayla işyerinde vurarak öldürmüştü. Silahlı şahıs, iş yeri sahibi Hakim Suna’ya tabancayla 5 el ateş açtıktan sonra kaçmıştı.

Yaşanan cinayet olayları üzerine Gaziantep Emniyeti, emekli polis memuru Bozan Akay’ın fotoğrafını yayınladı. Emniyetten apılan açıklamada,  şüpheli şahsın eşgâli ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılması halinde 155 polis imdat veya 156 jandarmaya bilgi verilmesi istendi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön