Gaziantep'te Şehit Ateşi

Tarih: April 16, 2017 Kategori: , , ,
Hakkari’nin Yüksekova ilçesi İki Yakalar bölgesindeki operasyon sırasında uçurumdan düşen bir binbaşı ve bir uzman çavuş şehit olurken 2 uzman erbaş yaralandı. Şehit uzman çavuş Barış Döver'in Gaziantep'teki baba ocağına ateş düştü.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesi İki Yakalar bölgesindeki operasyon sırasında uçurumdan düşen bir binbaşı ve bir uzman çavuş şehit olurken 2 uzman erbaş yaralandı. Yaralı askerlerin Yüksekova Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi. Aynı bölgede geniş çaplı operasyonlar hızla devam ediyor. Olayın ayrıntıları ve yaralı askerlerin son durumuyla ilgili Genelkurmay Başkanlığı'ndan açıklama bekleniyor.

Yüksekova İlçe merkezine yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Dağlıca bölgesindeki İkiyaka Dağları’nın 3 bin 750 rakımında sarp ve yer yer karlı bölgesinde, güvenlik güçleri bu sabah arama tarama faaliyetine çıktı. Güvenlik güçleri operasyonu sürdürürken, yaya olarak ilerleyen bir grup asker uçuruma yuvarlandı. İlk bilgilere göre kazada, uçuruma yuvarlanan Binbaşı Kürşat Selim Şenol ile Gaziantepli uzman çavuş Barış Döver şehit oldu, 2 uzman çavuş ise yaralandı.
Şehidimizin aziz na'şı 16 Nisan 2017 Pazar günü Oğuzeli ilçemizin Yakacık mahallesinde kılınacak öğle namazı sonrasında mahalle mezarlığına defnedilecektir.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön