Yatış Şekline Göre İlişki Analizleri

Tarih: January 11, 2011 Kategori: , , ,

Romeo ve Juliet Tarzı
Uzmanlara göre tamamen iç içe geçerek ve sarılarak uyumak yoğun duygularını işaretidir ve genellikle de seksten hemen sonradır. Çok aşık olduğunuzu ve aranızda müthiş bir ten uyumu olduğunu gösterir ve genellikle de ilişkinin başlarında görülür. Bu şekilde uyuyakalmak çok nadirdir ve bunu tercih eden kişiler gerçek birer romantiklerdir.

Baş ve Omuzlar
Dikkat! Bu pozisyon ilişkiyi kimin yönettiğinin işareti olabilir. Eğer sevgiliniz başını sizin omzunuza dayıyorsa sizden güç almaya çalışıyor olabilir. Aynı zamanda da seks rollerinde esnek olabileceğinizi gösterir. Size biraz boyun eğmeye meyilli olduğunun başka bir işareti de siz yatakta sere serpe yatarken onun kenarda kalıp size yer açmasıdır.

Mesafe
"Çiftlerin yüzde yirmi yedisi bu şekilde uyur" diyor uzmanlar. Genel kanının aksine bu pozisyon yakınlık eksikliği göstermez, tabii yatmadan önce tartışmadıysanız. İlişkinize güvendiğinizi ve duygusal olarak bağlanmak için ille de sürekli sarmaş dolaş olmanızın gerekmediğini düşünüyor olabilirsiniz. Çok yakın çiftler vücutlarının bazı yerlerini dokundurarak veya el tutuşarak da uyuyabilirler.

Tek Gecelik
Yeni tanıştığınız bir erkekle uyumak ilişki içinde olduğunuz biriyle uyumaktan çok farklıdır. Böyle bir durumda birçok kişi dokunmadan ve sırt üzeri yatarak uyurlar. Bu sizin incinebilir hissettiğinizi gösterir. Derin bir duygusal bağın izi bulunmazken, kimin diğerine karşı daha yakın durduğuna bakarak hangi partnerin diğerine daha düşkün olduğu ya da ilişkiye ne gibi özel anlamlar yükleyebileceği anlaşılabilir.

Seksi Kaşık Pozisyonu
Birçok çift ilişkilerinde rahat olabilecekleri döneme geldikleri zaman bu pozisyonu sık sık kullanırlar. Bu birbirinize karşı rahat ve içten davranabileceğinizin işaretidir. Bu koruyucu pozisyon, yatarken yakın olmanın bir yoludur ve işlerin yolunda gittiğini gösterir. İlişkinizde kendinizi güvende hissediyorsunuzdur.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön