Tahmazoğlu'na tepkiler büyüyor

Tarih: January 17, 2016 Kategori: , , , ,
Şahinbey Belediyesi’nin Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımı’nı ligden çekmesine tepkiler büyüyor.

GTO Meclis Başkanı ve Spor adamı Ali Yener, “Bravo... Ayakta alkışlanacak bir davranış. Takımızı kapatanlara yazıklar olsun” dedi. Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde şok bir gelişme yaşandı. 12 takımın mücadele ettiği ligin yarısını 11 puanla 11. sırada tamamlayan Şahinbey Belediyespor, ligden çekildi. Şahinbey Belediyesi’nin aldığı bu kadar şehirde şok etkisi yarattı. Birçok spor adamı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun aldığı karadan ötürü eleştirdi.

SPOR CAMİASI AYAKLANDI
Göreve geldiği günden beri Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’ndeki takımları bir bir kapatan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmzoğlu’nun, son kurbanı Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı oldu. Başkan Tahmazoğlu’nun takımları bir bir kapatması spor adamlarını da ayaklandırdı. GTO Meclis Başkanı ve Spor adamı Ali Yener, Aroma Erkekler Voleybol Ligi'nde mücadele eden Şahinbey Belediye Voleybol takımının ligden çekilmesine sert tepki gösterdi.

EMEKLERE YAZIK
TO Meclis Başkanı ve Spor adamı Ali Yener, tepkisini sosyal medya üzerinden şu paylaşımları yaparak gösterdi: “Bravo...Ayakta alkışlanacak bir davranış.Voleybolda ligdeki takimimizi kapatanlara..Yazıklar olsun… Belediyeciliğin esas işlerinden biridir spor ve sosyalite... Emeklere yazık. Her şeyi kendi maliniz gibi görüp hareket etmeniz üzücü...”
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön