Ailesiyle aynı odada uyuyan fırıncı yatağında ölü bulundu

Tarih: October 26, 2015 Kategori: ,
36 yaşındaki Fahri Acu, ailesiyle birlikte uyuduğu odada ölü bulundu

Olay, merkez Seyhan İlçesi’ne bağlı Gülpınar Mahallesi 37002 sokak 60 numaralı evde meydana geldi. Ekmek fırınında çalışan Fahri Acu, geçen akşam arkadaşlarıyla buluştu. Sesi güzel olduğu için arkadaşlarının şarkı söylemesini istediği Acu, göğsünün ağrıdığını söyleyerek bu isteği reddetti. Arkadaşlarının doktora gitmesini tavsiye ettiği Acu, pazartesi gideceğini söyleyerek evine döndü.

Tek odalı evde annesi ve 2 kardeşiyle yaşayan Fahri Acu, gece ailesiyle aynı odada uyudu. Sabah herkes uyanmasına rağmen Fahri Acu kalkmayınca, annesi biraz daha uyusun diyerek oğlunu kaldırmadı.

Saat 12.00 sıralarında ağabeyi, Fahri Acu’yu kaldırmak için seslendi. Hala uyanmayan Fahri Acu’yu ağabeyi gelip çevirdiğinde hareketsiz olduğunu gördü. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekibi, Fahri Acu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Fahri Acu’nun kalp krizinden öldüğü tahmin edilirken, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
kaynak:hürriyet





Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön