Gaziantep'in suç makinası yakalandı!

Tarih: December 07, 2015 Kategori: , ,
Yaklaşık 7 ay önce Gaziantep Cezaevi'nden firar eden 18 ayrı suçtan 35 sabıka dosyası bulunan ve İsmail Özdemir sahte ismini kullanarak firari olduğu dönemde de suç işlemeye devam eden Ercan Sarıdağ, Şahinbey İlçe Jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonla yakalandı.

2015 yılının Nisan ayında cezaevinden firar eden ve o tarihten beri yakalanamayan İsmail Özdemir sahte ismini kullanan Ercan Sarıdağ'ın (28), Kızılhisar bölgesinde bir sitede saklandığı istihbaratını alan Şahinbey İlçe Jandarma ekipleri, baskın düzenledi. Şahinbey İlçe Jandarma ekiplerinin iz sürerek yaptığı başarılı operasyonda kıskıvrak yakalanan Ercan Karadağ, bugün sabah 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilerek, adliyeye sevk edildi.

BASIN MENSUPLARINA SALDIRDI

7 aydan beri polis ve jandarma tarafından aranan Ercan Sarıdağ, 25 Aralık Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildiği sırada kendisini görüntüleyen basın mensuplarına saldırdı. İşlerini yapan basın mensuplarına sözlü hakaret ve küfürler yağdıran cezaevi firarisi jandarma ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

ADETA SUÇ MAKİNESİ

2015 Nisan ayında cezaevinden firar eden ve o tarihten beri suç işlemeyi sürdüren Ercan Sarıdağ'ın, hırsızlık, uyuşturucu, adam yaralama, tehdit, alıkoyma, kamu malına zarar verme gibi 18 ayrı suçtan 35 sabıka dosyası bulunuyor.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön