Gaziantep polisinden dolandırıcılara ağır darbe!

Tarih: January 20, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep’te telefonla vatandaşları arayıp kendilerini polis ve savcı olarak tanıtarak para ve altın talep ettiği iddia edilen 6 dolandırıcı yakalandı.

Bir ihbarı değerlendiren Nizip İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, vatandaşları telefonla arayıp kendilerini polis ya da savcı olarak tanıtıp para talep ettikleri dolayısıyla 6 kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili teknik takip başlatan polis ekipleri dolandırıcılık olayına karışan bir kişinin izine ulaştı. Şahsın sorgulamasında ilçe genelinde aynı olayla ilgili olduğu tespit edilen 5 kişi daha gözaltına alındı. İsimlerinin Nahsen Y., Mehmet G., Mehmet S., Gazi Ş., Hakan K., Abdurrahman K. olduğu öğrenilen toplam 6 şahıs adliyeye sevk edildi. Ayrıca polisin detaylı araştırması sonucu olayla bağlantısı olduğu belirlenen Salih G. isimli şahsın da bir süre önce benzer bir suçtan tutuklandığı ve Gaziantep Cezaevinde olduğu öğrenildi. Dolandırıcılık zanlılarnını bu şekilde Nizip ve yakın çevresinde para ve altın olmak üzere yaklaşık 100 bin TL değerinde vurgun yaptıkları iddia ediliyor.

Telefon dolandırıcılığı yaptıkları iddia edilen şahısların daha önce de birçok suçtan kayıtları olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili çevre illerde de araştırma başlattı.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön