Böyle evlenme teklifi görülmedi!

Tarih: February 14, 2016 Kategori: , , , ,
Acil yardım ekibiyle evlenme teklifiSağlık görevlisi genç kadın, 'trafik kazası' anonsu üzerine gittiği olay yerinde, kaskıyla yolda yatan 'yaralı'ya müdahale ederken hayatının şokunu yaşadı. Duysu Uçan, 'kaza' senaryosuyla kendisine sürpriz evlenme teklifinde bulunan 'yaralı' sevgilisine 'Evet' dedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde görev yapan sağlık görevlisi, aynı zamanda meslektaşı olan erkek arkadaşından ilginç şekilde evlilik teklifi aldı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde 112 İstasyonunda görevli Tuncel Karakaş (26), kendisi gibi paramedik olan Bodrum’un Kumbahçe 112 İstasyonu'nda görevli Duysu Uçan’a (26) evlilik teklifinde bulunmak için, ortak arkadaşlarının da yardımıyla ilginç bir senaryo hazırladı.

acil yardımla evlenme teklifiKarakaş, senaryo gereği İskele Meydanı’nda motosiklet kazası geçirdi. 112 İstasyonu'na gelebilecek herhangi bir anonsa karşı Kumbahçe İstasyonu'ndaki yedek ambulansı ayarlayan arkadaşları, kazanın bildirilmesi üzerine kısa sürede bölgeye hareket etti. Ekip üyeleri ile Duysu Uçan, olay yerine gelerek yerde yatan yaralıya hızla müdahale etti.
KASK ÇIKINCA...

Başında kask bulunduğu için sevgilisini tanıyamayan Uçan, diğer paramediklerin yardımıyla yaralının kaskını çıkarınca büyük bir şaşkınlık yaşadı. 4 yıldır birlikte olduğu erkek arkadaşının yaralandığını düşünen Uçan, olayın şokuyla arkadaşına bir süre sarıldı.

Tuncel Karakaş’ın daha sonra karşısında diz çökerek evlenme teklif etmesiyle bir kez daha şaşıran Uçan, "Evet" cevabı verdi.
İkili sevincini meydandaki diğer arkadaşları ve vatandaşlarla paylaştı. Karakaş’ın, "Mutlu son değil, mutlu sonsuzluk için benimle evlenir misin?" yazılı pankartıyla da mutlu olan Uçan, erkek arkadaşının yüzük hediyesini de kabul etti.
OLAYIN VİDEOSU 
kaynak:posta

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön