Üzerinizde 8-9 liranız yoksa otobüs de yok!

Tarih: March 01, 2016 Kategori: , , ,
gaziantepte ulaşımda ücret artışı Gaziantep'te otobüs ve tramvaylarda kullanmak üzere büfelerden alınan tek kullanımlık bilet dönemi sona erdi.

Gaziantep'e dışardan gelenler ya da tek kullanımlık bilet kullanmak zorunda kalanların soluğu aldıkları yerlerden biri de büfeler... Burada alınan tek kullanımlık biletler ile otobüs ya da tramvaylara binebilen vatandaşlar, yolculuklarını bu şekilde tamamlayabiliyorlardı.

Gaziantep'in yerlisi ya da yabancısı olsun; büfelere koşturup 2.25 TL'lik tek kullanımlık bir kart almak zorunda kalmayan yoktur herhalde Gaziantep'te.

Son birkaç gündür, tek kullanımlık bilet almak zorunda kalan vatandaşlardan, normalde bir kart için istenen 2.25 TL yerine artık 8 ya da 9 TL isteniyor; çünkü bir değil, 3 bilet birden almak zorundasınız. Eğer o an üstünüzde 8 ya da 9 liranız yoksa otobüs de yok, tramvay da yok. Kısacası ulaşım yok..! 3 kullanımlık biletlerin de kimi yerlerde 8 liraya, kimi yerlerde ise 9 liraya satılması da Gazianteplilerin ya da Gaziantep'e dışardan gelenlerin eleştirileri arasında yer alıyor.

Bu uygulama, geçtiğimiz günlerde uygulanmaya başlandı. Vatandaş, böyle bir uygulamaya neden gereksinim duyulduğunu merak ediyor. Bu uygulama ile neyin amaçlandığını ve ne yapılmaya çalışıldığına bir türlü anlam veremeyen vatandaşlar, üç kullanımlık bilet uygulamasının iptal edilmesini istiyor.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön