Sivilleri vurdular: 11 kişi öldü, 25 kişi yaralandı

Tarih: August 14, 2016 Kategori: ,
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının İdlib ilinde düzenlediği hava saldırısı sonucu 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 25 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre,  orduya ait savaş uçakları, muhaliflerin denetiminde yer alan İdlib'teki sanayi  bölgesi ile Taftanaz beldesinde yerleşim yerlerini bombaladı.

Saldırılarda İdlib'te 5, Taftanaz beldesinde ise 6 kişi olmak üzere  aralarında kadın ve çocuklarında bulunduğu 11 kişinin yaşamını yitirdiği, 25  kişinin de yaralandığı ifade edildi.

Olayda yaralananların kent ve ve beldedeki sahra hastanelerine  kaldırılarak tedavi altına alındığını belirten yetkililer, sivil savunma  ekiplerinin Taftanaz beldesinde yıkılan evlerin enkazları altında kalanlara iş  makineleri yardımıyla ulaşmaya çalıştığını aktardı.
Suriye ordusuna ait savaş uçaklarının dün İdlib ilinde muhaliflerin  denetimindeki Sarmada ve Sarakib ilçeleriyle Tel Ada beldesinde yerleşim  alanlarına düzenlediği saldırılarda 11 kişi yaşamını yitirmiş, 20 kişi yaralanmıştı.
kaynak:milliyet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön