Düğün çıkışında ağabeyi ile üç kişiyi vurdu

Tarih: October 17, 2016 Kategori: , ,
KASTAMONU’da düğün çıkışında Remzi Kazancı daha önceden arasında husumet olduğu iddia edilen ağabeyine kurşun yağdırırken seken mermiler nedeniyle olay yerinde bulunan biri çocuk üç kişi de yaralandı.

Olay, Kuzeykent Mahallesi Vali Aydın Arslan Caddesi üzerinde bulunan bir düğün salonu önünde meydana geldi. Aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Remzi Kazancı ile ağabeyi 46 yaşındaki ağabeyi Zeki Kazancı, katıldıkları bir düğün çıkışında tartışmaya başladı. Yaşanan tartışmanın ardından Remzi Kazancı belinden çıkardığı tabancayla ağabeyine kurşun yağdırdı. Zeki Kazancı bacağından ve karnından aldığı kurşunlarla yaralanırken o sırada olay yerinde bulunan 3 kişi de Remzi Kazancı’nın tabancasından çıkan kurşunlarla yaralandı. Zeki Kazancı ile kurşunların isabet ettiği Şule Özbay, kızı Ecrin Kayaçal ile 6 yaşındaki Sarp Ö. yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil ambulansıyla kaldırıldıkları Dr.Münif İslamoğlu ve Anadolu Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Zeki Kazancı’nın sağlık durumu ciddiyetini korurken diğer üç yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Remzi Kazancı’nın yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.
kaynak:hürriyet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön