Boğazını ve bileklerini kesip altınlarını çaldılar

Tarih: January 21, 2016 Kategori: , , ,
Batman’da Suriyeli mültecilerin evine giren şahıslar, yaşlı bir kadını önce boğazını keserek öldürdü, ardından kolundaki bilezikleri almak için bileklerini kesti.
Altınları çalan şahıslar, kayıplara karıştı.

Edinilen bilgilere göre, merkez Aydınlık Evler Mahallesi 1221’inci Sokak’ta bulunan Suriyeli Halil ailesinin evine dün akşam saatlerinde giren şahıslar, 2 kızı ile birlikte yaşayan ancak bu sırada evde yalnız olan Bahriye Halil’in (62) altınlarını çalmak istedi. Bahriye Halil, bir taraftan şahısları engellemeye çalışırken, diğer taraftan da çığlıklar atarak, yardım istedi. Bu sırada, şahıslardan biri elindeki

bıçak ile Halil’in boğazını kesti. Yaşlı kadın, olay yerinde hayatını kaybetti. Şahıslar daha sonra Bahriye Halil’in bileklerini keserek kolundaki bilezikleri çaldı. Yaşlı kadının 2 yüzük ve küpelerini de alan şahıslar kayıplara karıştı.

Durum, Halil’in yaklaşık 40 yaşlarındaki kızının pazardan eve dönmesi üzerine ortaya çıktı. Kapıyı açar açmaz korkunç manzara ile karşılaşan kadın, durumu polise bildirdi. Bir süre sonra olay yerine gelen polis ekiplerinin incelemelerde bulunmasının ardından Bahriye Halil’in cenazesi otopsi yapılmak üzere Batman Bölge Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Polis, kaçan şahısların yakalanması için çok yönlü çalışma başlattı.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön