Gaziantep'te 5 Kişilik Aile, faciadan Döndü

Tarih: March 17, 2016 Kategori: , , ,
Gaziantep 5 kişilik bir ailenin yaşadığı evde çıkan yangın esnasında anne ve 3 çocuğunun şans eseri evde olmaması olası bir facianın yaşanmasının önüne geçti.

Olay, Şahinbey ilçesi Ulaş Mahallesi 92 Nolu Sokak'ta yaşandı. Doğan ve Zuhal Erdem çiftinin 3 çocuğuyla birlikte yaşadığı evde bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine çağrılan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Çıkan yangında büyük hasar gören ev kullanılamaz hale gelirken, anne ve üç çocuğunun olaydan sadece birkaç gün önce İstanbul’a bir akrabasına gitmiş olması ise olası bir facianın önüne geçti.

Yangının yaşandığı sokakta yaşayan Sadettin Gökçen, terastan dumanların yükseldiğini görünce hemen itfaiyeyi aradığını belirterek, “iyi ki evde kimse yoktu, bir baktık duman çıkıyordu. Ev sahibi evde yoktu. Kadın ve çocuklar da İstanbula gittiler. İtfaiye ekipleri geldi söndürdü yangını’’ dedi.

Üç katlı bir apartmanın teras katında çıkan yangından geriye Doğan- Zuhal Erdem çiftinin çocuklarına ait ayakkabı ve oyuncakların yanı sıra bazı bölümleri yanmış bir de Kuran-ı Kerim kaldı. Olay sonrası polis ve itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlattı.
kaynak:megahaber27

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön