Gaziantep'te Yürekler Ağza Geldi

Tarih: October 05, 2016 Kategori: , ,
Gaziantep'te işsiz olduğunu öne süren bir şahıs, 8 katlı binanın çatısına çıkarak intihar etmek istedi. İntihar girişimini gören meraklı vatandaşlardan bazıları cep telefonları ile olayı görüntülerken, kimileri de parkta bulunan heykele yaslanarak olan biteni izledi.

İddiaya göre, Gaziantep'te yaşayan M.T. (30) işsiz kaldığını söyleyerek Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüşmek istedi. Başkan Şahin'den randevu alamayan M.T., Balıklı Parkı karşısında bulunan 8 katlı bir iş hanının çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri tarafından binanın önüne şişme yatak açıldı. Şahsın intihar girişimini gören yüzlerce vatandaşlar, meraklı gözlerle yaşananları izledi. Kimileri cep telefonları ile olayı kaydederken, bir vatandaş ise Balıklı Parkı'nda bulunan heykel ve çerçeveye yaslanarak olan biteni izledi. İntihar girişimi nedeniyle Balıklı Parkı-Valilik istikametindeki yollarda uzun süre trafik yaşandı. Alınan güvenlik tedbirleri nedeniyle olay yerinde ve çevresindeki yoğun kalabalık ise polisin uyarıları ile uzaklaştırdı.

Uzun süre ikna edilmeye çalışıldı

Polis ekipleri, uzun süre şahsı çatıda ikna etmeye çalıştı. Merdivenli itfaiye aracının da getirildiği olayda şahsın ikna edilebilmesi için çağrılan psikolog da çatıya çıkarıldı. Merdivenin yükseltilmesi için itfaiye ekiplerinin hazırlık yaptığı esnada şahıs, polis ve psikolog tarafından ikna edildi. M.T.'nin, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile görüşme sözüyle ikna edildiği kaydedildi. İkna edilen şahıs, binanın çatısından indirildi.

Yüzünü kapattı
M.T., iş hanından yüzünü montla kapatarak çıktı. M.T., gazetecilerin neden intihar etmek istediği yönündeki sorularına da cevap vermedi. Ambulansa bindirilen M.T., sağlık kontrolü için Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne, ardından da işlem yapılması için polis merkezine götürüldü.

İşsiz kalmadan önce şoförlük yaptığı öğrenilen M.T.'nin evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön