Gaziantep otogarında tanıştığı genç kıza tecavüz etti

Tarih: June 03, 2016 Kategori: , , ,
Sosyal medyada tanıştığı kişiyle nişanlanmak üzere Gaziantep'e gelen ancak bu gerçekleşmeyince memleketine dönmek için yardım isteyen genç kıza tecavüz ettiği ileri sürülen kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

İddiaya göre,  Çanakkale'de yaşayan G.S. (18), sosyal medya üzerinden  Gaziantep'te hayatını sürdüren H.K. (23) ile tanıştı. Bir süre sonra çift evlilik kararı aldı. G.S, H.K'nin ailesi ile tanışmak ve nişan yapmak için  Gaziantep'e geldi.

H.K'nin evinde bir hafta misafir olan G.S, çıkan anlaşmazlık üzerine nişan iptal edilince memleketine dönme kararı aldı.

OTOGARDA YARDIM İSTEDİĞİ ŞAHIS EVİNE GÖTÜRÜP TECAVÜZ ETTİ
G.S,  Gaziantep otogarında tanıştığı S.D.'den (24) telefonunu kullanmak için yardım istedi. G.S'yi yardım etme bahanesiyle  Gaziantep kent merkezindeki evine götüren S.D, genç kıza burada tecavüz etti.

S.D, G.S'yi daha sonra  Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesine bağlı  EvriMahallesi'ndeki iş yerine götürdü. Fırsatını bulup buradan kaçan G.S, Ev ri  Jandarma Karakolu'na giderek S.D'den şikayetçi oldu.

Jandarma ekiplerince iş yerinde gözaltına alınan S.D, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlı, "Nitelikli cinsel istismar suçundan" tutuklandı.
kaynak:mynet

Bu Yazıyı Beğendinizmi?

Paylaş : Facebook Twitter Google Plus Pinterest Tumblr
Sayfa Başına Dön